La Storia

Het Verhaal

Ik krijg van veel relaties de vraag: Hoe kom je bij het idee van de Cannoli? 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Luca en inmiddels 21 jaar oud,(bijna 21) klaar met mijn opleiding en gevestigd in Heinenoord met mijn groothandel (Di Luca Food since 2019) en productiebedrijf (i Love Cannoli since 2021).

De roots van Italië zijn mij met de paplepel ingegoten gezien mijn vader "de PastaMan" is en meerdere producten heeft ontwikkeld voor bekende ketens. Mijn vader ging op 22 jarige leeftijd naar Italië, leerde daar alles over pasta en zo vele jaren later sloeg deze Italiaanse-vonk over naar mij. De "zoete" kant van Italië komt bij mijn moeder vandaan, zij is ooit begonnen met Italian-Cookies en zocht in Italië naar de beste amandel koekjes en cannoli. Het enige nadeel van inkopen is dat iedereen dit uiteindelijk kon en al snel alles gekopieerd werd. Mijn moeder is hier uiteindelijk mee gestopt omdat ik ook nog een broer en zus heb en het bij ons thuis altijd aardig druk was. Nu had ik zelf een idee, mijn vader verzint en maakt heel veel smaken voor gevulde pasta...dat kan ik ook! Maar dan met Cannoli.

Op dit moment maken wij meer dan 25 smaken Cannoli. Mijn vader helpt mij vaak met het zoeken naar de beste smaken, grondstoffen en de juiste leveranciers gezien hij veel in Italië is. Het vullen van de Cannoli doe ik sinds maart 2023 met een team van 4 mensen en als het druk is vraag ik de hulp van mijn familie.

I Love Cannoli - Made with Love in the Hoekschewaard !

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle relaties, samen werken werkt beter!

Ciao, Luca

UPDATE februari 2023

Onze nieuwe verdieping is geplaatst, wanden gezet, vloeren gelegd, ramen zijn voorzien van reclame. 

UPDATE november 2023 

Na de Cannoncini gaan onze Aragostine en verse amandelkoekjes ook steeds beter verkopen. Onze speciale vorm-machine is aangekomen waarmee wij koekjes kunnen maken in de vorm van een peer-vijg en deze in de kern kunnen vullen met wat wij willen. Hoe gaaf is dit !! Nutella, Pistache, salted caramel inside.....

UPDATE december 2023

Er is getekend! er komt 300m2 aan ruimte extra bij! Wat zijn wij trots met ons hele team, I Love Cannoli gaat verhuizen en I Love Dolce (the Bakkery) blijft in ons huidige pand. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de entree, hygiëne sluis en een verdieping van 125 m2 voor de opslag. Gelukkig is het een nieuw pand en kan alles gemaakt worden zoals wij dit willen. Mooie gladde wanden, vloer met antislip en alle electra   waar wij dat willen! Trots en dankbaar zijn wij met onze relaties en iedereen die zo gek is op onze producten, Mille grazie!!