La Storia

Het Verhaal

Ik krijg van veel relaties de vraag: Hoe kom je bij het idee van de Cannoli? 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Luca en inmiddels 21 jaar oud klaar met mijn opleiding en gevestigd in Heinenoord met mijn groothandel (Di Luca Food since 2019) en productiebedrijf (i Love Cannoli since 2021) met nu meerdere productgroepen onder de I Love Group (2024).

De roots van Italië zijn mij met de paplepel ingegoten gezien mijn vader "de PastaMan" is en meerdere producten heeft ontwikkeld voor bekende ketens. Mijn vader ging op 22 jarige leeftijd naar Italië, leerde daar alles over pasta en zo vele jaren later sloeg deze Italiaanse-vonk over naar mij. De "zoete" kant van Italië komt bij mijn moeder vandaan, zij is ooit begonnen met Italian-Cookies en zocht in Italië naar de beste amandel koekjes en cannoli. Het enige nadeel van inkopen is dat iedereen dit uiteindelijk kon en al snel alles gekopieerd werd. Mijn moeder is hier uiteindelijk mee gestopt omdat ik ook nog een broer en zus heb en het bij ons thuis altijd aardig druk was. Nu had ik zelf een idee, mijn vader verzint en maakt heel veel smaken voor gevulde pasta...dat kan ik ook! Maar dan met Cannoli.

Op dit moment maken wij meer dan 35 smaken Cannoli. Mijn vader helpt mij vaak met het zoeken naar de beste smaken, grondstoffen en de juiste leveranciers gezien hij veel in Italië is. Het vullen van de Cannoli doe ik sinds maart 2023 met een team van 4 mensen en als het druk is vraag ik de hulp van mijn familie.

I Love Cannoli - Made with Love in the Hoekschewaard !

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle relaties, samen werken werkt beter!

Ciao, Team I Love Group

UPDATE april 2024

Hoe gaaf is dit! De sample periode van de arancini en polentini(mais) zijn achter de rug. Super blij met alle reacties en bestellingen, nu verder met het volgende project: Arancini Pre-Fried ready 2 heat & eat. Voorgebakken Italian Fingerfood voor in de turbo-chef of conventionele oven, dit maakt voor onze snack's een oven overbodig.

UPDATE maart 2024

Yes wij zijn verhuist met I Love Cannoli meer ruimte dus meer mogelijkheden. Het oude pand wordt aangepast voor de I Love Arancini lijn en de verdieping geeft nu de ruimte om 20-25 pallets op te slaan voor handels goederen. Hoe gaaf is het om de synergie van al onze productgroepen te zien ontwikkelen. Waar wij vroeger 6 doosjes Cannoli verkochten leveren wij nu ook veel producten uit onze andere "I Love product groepen" kwaliteit wint altijd!

UPDATE februari 2024

Hoe trots kan je zijn! Verdieping, entree, wc, vloeren en electra zijn klaar. Wij gaan verhuizen met de normale cannoli keuken. Het bestaande pand gaat ons nieuwe paradepaardje worden: I Love Cannoli Less Glutine  (Glutenarm) medio maart online te bestellen.

UPDATE  januari 2024

Gezien ons assortiment flink aan het groeien is en wij graag alles nog beter en mooier verpakt willen hebben introduceren wij vanaf eind januari voor de B2B lijn een nieuwe verpakkingslijn.

UPDATES 2023

UPDATE februari 2023

Onze nieuwe verdieping is geplaatst, wanden gezet, vloeren gelegd, ramen zijn voorzien van reclame. 

UPDATE november 2023 

Na de Cannoncini gaan onze Aragostine en verse amandelkoekjes ook steeds beter verkopen. Onze speciale vorm-machine is aangekomen waarmee wij koekjes kunnen maken in de vorm van een peer-vijg en deze in de kern kunnen vullen met wat wij willen. Hoe gaaf is dit !! Nutella, Pistache, salted caramel inside.....

UPDATE december 2023

Er is getekend! er komt 300m2 aan ruimte extra bij! Wat zijn wij trots met ons hele team, I Love Cannoli gaat verhuizen en I Love Dolce (the Bakkery) blijft in ons huidige pand. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de entree, hygiëne sluis en een verdieping van 125 m2 voor de opslag. Gelukkig is het een nieuw pand en kan alles gemaakt worden zoals wij dit willen. Mooie gladde wanden, vloer met antislip en alle electra   waar wij dat willen! Trots en dankbaar zijn wij met onze relaties en iedereen die zo gek is op onze producten, Mille grazie!!

.